Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад до КЗ "Палац культури та мистецтв Височанської селищної ради"

Оголошення
13.07.2021

Новини на цю ж тему

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: БІБЛІОТЕКА - СВІТЛИЙ ДІМ, ЖИВЕ ДИТИНСТВО Й ЩАСТЯ В НІМ!

Підтвердження цьому - вихідні у бібліотеках Височанської громади. Діти не тільки обговорювали прочитані книжки, а й малювали, співали, спілкувалися та відпочивали разом.
Фоторепортаж
22.05.2023

Сьогодення громади: 18 травня - Міжнародний день музеїв

У Височанській громаді у цьому році відзначає свій ювілей Бабаївський історико-краєзнавчий музей - 45 років з дня заснування
Новина
18.05.2023

18 травня - День вишиванки!

Зараз, в умовах воєнного часу, в День вишиванки в Україні не проводяться марші та дефіле вишиванок, ярмарки, концерти чи інші масові заходи. Але долучитися до свята може будь-хто - потрібно лише надягти вишиванку або будь-який інший одяг з українською вишивкою
Подія
17.05.2023

В селищі Бабаї завершуються роботи над створенням муралу українського філософа Григорія Сковороди

На ремонтні роботи зовнішньої стіни Палацу культури та мистецтв Височанської селищної ради з нанесенням малюнку - муралу з зображенням Г. Сковороди з обласного бюджету було спрямовано субвенцію.
Новина
11.10.2021

Публічна бібліотека святкує День народження та Всеукраїнський день бібліотек

Сьогодні, 30 вересня, Публічна бібліотека Височанської селищної ради у Всеукраїнський день бібліотек святкує свій День народження.
Фоторепортаж
30.09.2021

Покотилівська дитяча бібліотека святкує свій 75 День народження

Яскраві повітряні кульки, подарунки та святковий міні-концерт. Привітали бібліотеку з ювілеєм почесні гості, читачі, вихованці закладів освіти.
Фоторепортаж
29.09.2021

До прем'єрний показ комедії "На карантині я і моя Маша"

В "Палаці культури та мистецтв Височанської селищної ради" у неділю, 19 вересня, відбувся до прем'єрний показ комедії "На карантині я і моя Маша" театру "Ланжеронъ". Переглянути комедію за участю заслуженого артиста України Віталія Бондарева змогли мешканці селищ Високий, Покотилівка та Бабаї.
Фоторепортаж
20.09.2021

Увага! Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад директора та завідувачів філій КЗ "Публічна бібліотека Височанської селищної ради"

Височанська селища рада, оголошує відкритий публічний конкурсний добір кандидатів на заміщення вакантних посад директора та завідувачів філій Комунального закладу «Публічна бібліотека Височанської селищної ради Харківського району Харківської області»
Оголошення
13.07.2021

Студія "Модне сузір'я" зняла невеличкий фільм про Бабаї та Нородини Григорія Сковороди

Розповідь про історичні перипетії та історія, що стала легендою у Бабаях? Величні постаті філософа Григорія Сковороди, родини генерал-губернатора Щербініна та їх славетних гостей сьогодні постають крізь віки і приваблюють нових дослідників?
Подія
31.01.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше