Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З початком нового 2022/2023 навчального року!

Новина
01.09.2022

ДОРОГІ ДІТИ!
ШАНОВНІ БАТЬКИ, ВЧИТЕЛІ!

Війна перекреслила багато важливих свят, урочистостей, але не вкрала у дітей свято Першого вересня.
День знань – це особливе свято, хоча в цьому році воно опалене війною.
Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів – першокласників, які вперше переступають поріг країни знань.

📚З 1 вересня 2022 року у закладах загальної середньої освіти Височанської селищної ради навчатимуться 2454 учнів, вперше за парти сядуть 170 першокласників.

📚Освітній процес у закладах загальної середньої освіти громади з 1 вересня буде організовано з використанням засобів дистанційних технологій.

📚Нехай цей рік для усіх школярів буде сповнений позитивними емоціями, новими відкриттями, цікавими дослідженнями! Зичимо невичерпної енергії, творчості і продуктивного навчання!

📍Бажаємо усім педагогам злагоди, добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці. Нехай кожен Ваш день буде сповнений радості, щастя та теплом людської подяки за добрі справи!

Зі святом усіх вас, із Днем знань!
З початком нового 2022/2023 навчального року!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше