Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем Незалежності України!

Інформація
24.08.2022

Шановні мешканці Височанської громади!

Від щирого серця вітаємо вас з Днем Незалежності України!
Роки незалежності для всіх нас стали випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність та патріотизм. Ми не залишаємо сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано багато життів і крові, державу, за яку і сьогодні йде боротьба. Впевнені у безхмарному майбутньому нашої України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більше ми працюватимемо на благо рідної Батьківщини.
Бажаємо вам миру, здоров’я, щастя, добра і достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай віра в Перемогу та мир на рідній землі окриляє нас на нові звершення, нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної і процвітаючої України!
Височанський селищний голова
Олександр МОРОЗ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше