Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як обрати стабілізатор напруги для оселі?

Новина
16.01.2023

В умовах частих відключень електроенергії неабиякої актуальності набуло питання збереження домашніх побутових приладів. Нестабільна напруга в мережі може вивести їх з ладу.

▪️Щоб захистити техніку від перепадів електроенергії, можна скористатися спеціальним стабілізатором. Цей прилад тримає вихідну напругу під постійним контролем та при необхідності регулює її до оптимальних значень.

▪️Для будинку чи квартири підійде однофазна модель стабілізатора. Найдешевший варіант – релейні. Вони найпростіші за конструкцією та способом використання. Призначені зазвичай для дрібної техніки. Їх головний мінус – обмежений термін служби.

▪️Сервопривідні мають більший діапазон вирівнювання напруги в порівнянні з попередніми та можуть впоратися з великим навантаженням. Однак, якщо перепади трапляються часто, то їх дії може бути недостатньо. Такий прилад потребує також регулярного технічного обслуговування.

▪️Електронні – надійні та сучасні. Вони можуть впоратися з будь-якими перепадами, навіть постійними. Відрізняються своєю тихою роботою на відмінну від попередніх типів. Головний їхній недолік – висока ціна. Натомість термін їхньої служби доволі тривалий – до 13 років.

❗️Важливо: перш ніж купувати стабілізатор, проконсультуйтеся з фахівцем. Це потрібно для того, щоб точно розрахувати потужність та не помилитися з важливими технічними деталями.
https://t.me/minre_ua/2426

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше