Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВСТУПНА КОМПАНІЯ ДО ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ- 2022

Інформація
04.05.2022
ВСТУПНА КОМПАНІЯ ДО ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ- 2022:
‼️Учнів, які у 2022 року завершують здобуття повної загальної середньої освіти (11-ті класи), звільнено від проходження державної підсумкової атестації. Це передбачено законом, ухваленим Верховною Радою України.
Для вступників розробили
НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ (НМТ).
🟡Заклади загальної середньої освіти Височанської селищної ради у 2022 році завершують 137 одинадцятикласників, із яких 131 – зареєструвався для проходження національного мультипредметного тестування.
🔺(НМТ) проводитиметься з трьох предметів: української мови, математики, історії України.
📌Завдань з української літератури не буде.
📌Загалом учасники НМТ повинні виконати 60 завдань за 90 хвилин.
📌Крім того, планується проведення трьох сесій НМТ: основної та додаткової в липні, а також спеціальної у вересні.
📖Національне мультипредметне тестування проводитиметься ОЧНО в спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах. Це аудиторії шкіл і університетів, де будуть створені комп’ютерні класи та працюватимуть інструктори.
📌Тест відбуватиметься в онлайн-режимі.
📌Випускники повинні будуть прийти до визначеного в районі місця проживання (або тимчасового перебування) центру тестування і скласти іспит.
📌Враховуючи воєнний стан в країні і високу ймовірність повітряних тривог у різних регіонах, тестування НЕ БУДЕ ПРОВОДИТИСЯ в один день і в один час.
📌Майбутні вступники матимуть на проходження тесту мінімум 10 днів.
📌Щоразу варіанти завдань будуть різними, аби забезпечити прозорість результатів.
🔻Оцінка буде відповідати чинним програмам ЗНО і результат кожного зі складників тесту буде подаватися у тестових балах, а також за шкалою 100 – 200.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше