Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо зі святом вихователів й усіх працівників дошкільної освіти!

Привітання
26.09.2021

Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров'я.

        Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

    Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє. Той фундамент, що закладається з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті.

     Шановні працівники закладів дошкільної освіти, приміть щирі вітання з Днем дошкілля!

       Міцного Вам здоров'я, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

Джерело: http://vysoch.osv.org.ua/news/1632726854/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше