Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Височанська селищна рада стала переможцем у конкурсі з проєктом "Діджиталізація в медичних установах Височанської громади" в рамках проведення обласного конкурсу "Ефективна медицина в громаді"

Новина
05.11.2021
Сертифікат переможця обласного конкурсу проектів місцевого та регіонального розвитку "Разом в майбутнє".
Височанська селищна рада стала переможцем у конкурсі з проєктом "Діджиталізація в медичних установах Височанської громади" в рамках проведення обласного конкурсу "Ефективна медицина в громаді". Авторка та керівник проекту - начальник відділу культури, молоді та спорту Височанської селищної ради Чечіна Людмила Василіївна. Перемога у конкурсі дала можливість покращити матеріально-технічну базу трьох амбулаторій загальної практики-сімейної медицини селищ Покотилівка, Високий та Бабаї. Придбано 24 бактерицидних рециркуляторів, 8 сорбційних крісел, 6 багатофункціональних пристроїв, 4 ноутбуки та 1 моноблок.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше