Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Височанській громаді відкрито новий дитячий будинок сімейного типу

Новина
06.01.2022
У четвер, 6 січня, Височанський селищний голова Олександр Мороз, перший заступник голови Іван Михайличенко, начальник служби у справах дітей Височанської селищної ради Тетяна Руденко разом з головою Харківської районної державної адміністрації Юрієм Раїною, начальником служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації Ольгою Шевченко та начальник служби у справах дітей Харківської райдержадміністрації Людмилою Калюжною привітали новостворену родину ДБСТ. Батьки дитячого будинку, які мають двох власних дітей, взяли на виховання ще шістьох однієї родинної групи в свою власну сім’ю на виховання.
Наприкінці 2021 року для створення дитячого будинку сімейного типу за рахунок субвенції з державного бюджету було придбано житловий будинок в селищі Високий. Тепер в ньому будуть мешкати та виховуватись шість діточок, які були позбавлені батьківського піклування.
Керівництво громади та області подарували родині пральну машину, солодощі та іграшки.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше