Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В селищі Високий відкрили сучасний спортивний майданчик

Новина
22.12.2021

Височанська громада вперше взяла участь в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку  «Разом в майбутнє» і відразу перемогла з проєктом «Універсальний майданчик».

Сьогодні у відкритті спортивного майданчику взяли участь Височанський селищний голова Олександр Мороз, перший заступник голови Іван Михайличенко, голова Харківської районної ради Володимир Кацуба, депутати обласної ради Сергій Гладкоскок та Геннадій Лазарев, депутати районної та місцевої ради.

Бюджет проєкту склав 1444,8 тис. гривень, з яких співфінансування з обласного бюджету – 1011,4 тис. гривень, селищного бюджету – 433,5 тис. гривень.

Тепер молодь громади може займатись ігровими видами спорту, такими як стрітбол, баскетбол, гандбол та волейбол, на сучасному спортивному майданчику, розмір якого 17,5 на 30 метрів з огорожею. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше