Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Планове відключення електроенергії.

Оголошення
14.05.2021

18 травня 2021 року планується відключення електроенергії з 10.00 до 17.00 на ВЛ 6 кВт "Кемпінг" у зв'язку з проведенням ремонтних робіт: 

смт.Високий
вул.Ак. Павлова; вул.Ощепкова; вул.Франко; вул.Хоткевича; пр.Науковий; 
 вул.Ак. Павлова, вул.Б Хмельницького, вул.Бібліотечна, вул.Бульварна, 
вул.Гоголя, вул.Горького, вул.Джерельна, вул.Київська, вул.Кобзаря, вул.Коцюбинського, вул.Л. Українки, вул.Лисенко, вул.Мечнікова, вул.Миру, вул.Мічуріна, вул.Орешкова, вул.Ощепкова, вул.Паркова, вул.Пирогова, вул.Пушкіна, вул.Пшеничко, вул.Райдужна, вул.Репіна, вул.Саксаганського, вул.Свято-Іллінська, вул.Сімферопольська, вул.Сковороди, вул.Слобожанська, вул.Тимирязєва, вул.Франко, вул.Футбольна, вул.Хоткевича, вул.Чехова, пр-д. Науковий, пр.Науковий, пров.Бульварний, пров.Науковий, пров.Ромашковий.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше