Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Уповноважений із захисту державної мови: Щиро вітаю з Днем української писемності та мови!

Новина
09.11.2022

Уповноважений із захисту державної мови:

✍️Щиро вітаю з Днем української писемності та мови❗️

Українська мова має глибоке історичне коріння. За час свого існування вона пережила не менше пів тисячі циркулярів та указів, постанов і ухвал, розпоряджень та наказів про заборону. Але вона вистояла і з 24 лютого 2022 року розпочала свій вирішальний контрнаступ.

З початком повномасштабної війни росії проти України всі зрозуміли: мова - не тільки засіб комунікації, це - одна з найвищих цінностей, наш маркер ідентичності, а її утвердження посилює обороноздатність держави.

У сьогоднішній час важких випробувань мовний фронт, як і оборона мовних кордонів, – один з наріжних каменів нашої цілісності та суверенітету.

У нашій мові бринить наша душа, і на весь світ гучно звучить правда, тому ми неодмінно переможемо! 🇺🇦

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0WRZepEwqYYLMyMra64HXS9Dxf4A3TUewsueACHUy6Lq9SnFByX1WdT1QaJXd16yrl&id=100068984387109

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше