Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Співпраця на благо людей

Новина
23.01.2024

Соціальна робота буденна і звичайна, проте це підтримка людей від самотності та нестерпної думки, що вже нікому не потрібен.

 Особливим є  зимовий період, тому працівники відділення соціальної допомоги за місцем проживання КУ "Центр надання соціальних послуг Височанської селищної ради"  докладають усіх зусиль,  щоб забезпечити своїх підопічних всім необхідним. Це такі  заходи, як придбання та доставка продуктів харчування, ліків, оплата комунальних послуг, виклик лікаря, супровід у заклади охорони здоров’я

Майже третій місяць триває співпраця комунальної установи з відокремленим підрозділом INTERSOS - гуманітарною некомерційною організацією в Україні, яка  надає допомогу постраждалим від надзвичайних гуманітарних ситуацій, збройних конфліктів та природних катастроф. За цей час 78 підопічним відділення соціальної допомоги за місцем проживання Височанської селищної ради  були надані не тільки 30 штук засобі гігієни (підгузки),  а й 2  інвалідних візка, 9 ходунків-рамок Medok, 3 протипролежневі матраци, а ще туалетні стільці, стільці для душу  і спеціальні регульовані та нерегульовані  палиці.

22 січня 2024 року команда INTERSOS у черговий раз завітала до громади та  додатково надала 11 мешканцям селища Бабаї із соціально-вразливих категорій засоби гігієни  (підгузки) та засоби реабілітації.

"Головне, щоб люди не відчували себе покинутими та непотрібними. Тож ми будемо продовжувати допомагати їм у всьому, щоб вони мали можливість жити повноцінним життям та радіти кожному дню," - підкреслюють працівники відділення соціальної допомоги.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше