Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Україна відзначає День Конституції

Привітання
28.06.2022

Сьогодні Україна відзначає День Конституції.

Рівно 26 років тому Верховна Рада України ухвалила Основний закон нашої Держави, визнаний Венеціанською комісією одним з найдемократичніших в Європі, адже стосується прав, свобод і обов'язків громадян.

Сьогодні, коли наша країна протистоїть вторгненню росії, свято Конституції набуває особливої ваги. Конституція – головний документ країни, принципи, на яких будується усе наше спільне життя. І це демократія, права і свободи громадянина та життя людини як головна цінність.

Ще з часів козацтва саме європейські ідеали свободи були наріжним каменем української ідентичності. І сьогодні ми знову відстоюємо європейські ідеали та нашу свободу зі зброєю в руках.

Зараз мільйони українців, які на фронті та в тилу боряться проти російських агресорів, нагадують нам, що Конституція - це не лише права і свободи, а ще й обов'язок дбати про Батьківщину та захищати її.

Зі святом Конституції! Ми обов'язково переможемо, адже свобода завжди перемагає рабство! Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше