Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні держава як ніколи максимально сприяє залученню українців до спорту, – Синєгубов

Інформація
15.02.2022

12 лютого голова ХОДА Олег Синєгубов взяв участь в урочистому відкритті відремонтованого залу боротьби у НТУ «Харківський політехнічний інститут».

Також на заході були присутні Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, мер Харкова Ігор Терехов, борець греко-римського стилю та народний депутат України Жан Беленюк.

«Сьогодні держава як ніколи максимально сприяє залученню українців до спорту. У межах програми Президента "Велике будівництво" відновлюємо і будуємо спортклуби, центри, басейни, стадіони, сотні спортивних майданчиків. Але найголовніше, що ми будуємо, - це здорове майбутнє українців. Тому щиро вдячний тренерам, які виховують у наших дітей любов до спорту, командний дух і прагнення до перемог», – зазначив Олег Синєгубов.  

Відновленню залу сприяла Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

«Спорт - це не лише здоров'я, спорт – це характер. І саме такі цінності здорового способу життя маємо формувати змалку», – сказала Ірина Венедіктова.

З вітальним словом до присутніх також звернувся чемпіон Олімпійських ігор у Токіо, багаторазовий чемпіон Жан Беленюк.

«Я хочу привітати вас і сказати дякую всім присутнім гостям, які теж спонукають до розвитку спорту на Харківщині, що завжди був спортивним краєм, спортивним містом і спортивною областю. Харківщина має багато здобутків і загалом в Україні докладають багато зусиль для того, щоб наш спорт піднімався, а спортсмени показували високі результати на міжнародних аренах», – зауважив Жан Беленюк.

Харківська обласна державна адміністрація

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше