Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Новий рік потрібен дітям для казки

Новина
02.01.2023

 

Повномасштабна війна кардинально змінила життя українців та їхнє ставлення до колись улюблених новорічних свят.
Але зараз багато хто з нас, українців, зрозумів, що в єдності – наша сила. Тож це ще один привід побути разом з близькими людьми, з якими вас об’єднує маса приємних спогадів.
А головне – не позбавляти свята наших дітей: вони й так травмовані війною.

🎄🤶🏻Минулого тижня новорічна казка прийшла до дітей нашої громади. Чудові заходи відбулись у селищах Бабаї, Покотилівка, Високий.

🎅🏻❄️Адже саме такі новорічні свята дарують виконання найзаповітніших дитячих бажань. Ігри, конкурси, чудові подарунки, справжні Святий Миколай та красуня Зима - все це зробило неповторну атмосферу чарівної казки.

🎄💃 Сумувати не прийшлося: веселий дитячий сміх, пісні, вірші, танці, виступи аматорських колективів - усього вистачало на святі!

Разом ми - Україна! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше