Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: 26 травня дорослі учасники освітнього процесу Височанської громади здали кров для поранених українських бійців

Новина
26.05.2023

Харківський обласний центр служби крові оперативно прийняв 44 особи, їхня кров в найкоротший термін буде передана до медичних закладів, щоб врятувати якомога більше життів.

За інформацією лікарів кров одного донора може врятувати життя трьох людей. Донором може бути будь-яка здорова людина від 18 до 60 років. Перед процедурою донорів обов'язково обстежують: проводять загальний аналіз крові та збирають анамнез.

ХАРКІВСЬКИЙ ЦЕНТР КРОВІ:
🔺адреса: вулиця Клочківська, 366.
⏰З понеділка по пʼятницю з 08:00 до 15:00; та кожну суботу з 08:00 до 13:00.
📲+380(95)570 47 66
ℹ️ Також Ви можете внести свої дані в онлайн-реєстри донорів на сайтах https://www.donor.ua/ та https://helsi.me/

🔹Перед тим, які іти здавати кров, за 48 годин не можна вживати алкоголь, увечері напередодні — відмовитись від жирних та копчених продуктів, на сніданок не вживати каву, банани, молочні продукти, яйця, за дві години — не палити. Поснідати краще чаєм та кашею.

Здай кров для ЗСУ – врятуй життя бійця!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше