Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ

Новина
30.07.2022

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ

Навіть в умовах запровадження воєнного стану і складної економічної ситуації бригади аварійно-відновлювальних робіт комунального підприємства «Тепловодопостачання Височанської селищної ради» (далі- КП «ТВСР») працюють у посиленому режимі.

Так, цього тижня:
📌 продовжуються роботи з ліквідації поривів на водопровідних мережах,
📌виконується оперативне відновлення подачі питної води споживачам в усіх населених пунктах Височанської селищної ради,
📌 проводяться заплановані ремонтні роботи на подаючих водогінах.

🚰 Силами робітників аварійної бригади забезпечується функціонування систем водовідведення, що є одним із важливих заходів забезпечення санітарного стану в населених пунктах селищної ради.

🔧За минулу добу було усунуто 3 аварійні ситуації на трубопроводах питного водопостачання, 2 затори на каналізаційних системах в смт Покотилівка, які виникли через порушення споживачами Правил користування системами водовідведення.

🔻Відповідно до затвердженого графіка підготовки котельних та мереж до нового опалювального сезону 2022-2023 рр. продовжуються виконуватись заходи в закладах бюджетної сфери:
📌Виконані планові гідравлічні випробування теплових мереж у 16 з 20 закладах.
📌За результатами проведених гідравлічних випробувань виконані роботи з усунення пошкоджень і течій.
📌Проведена заміна аварійної ділянки теплотраси загальної протяжністю 36 п.м.

Долаємо труднощі разом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше