Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ

Новина
11.07.2022

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ

Попри воєнний стан, колектив ЖКГ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ продовжує безперебійно виконувати свою роботу. Працівники комунальних підприємств громади заздалегідь планують комплекс ремонтних заходів, починаючи від виявлення пошкодження до благоустрою території, щоб провести відповідні роботи в гранично стислі терміни, бо працюють на благо мешканців.

🔷Так, минулого тижня на території селищної ради:

🟡Працівниками КП «Тепловодопостачання Височанської селищної ради»:

📌проводились ремонтні роботи з ліквідації поривів на водопровідних мережах;
📌у рамках підготовки об’єктів теплопостачання до початку опалювального сезону 2022-2023 років було проведено планові гідравлічні випробування теплових мереж. За їх результатами були розпочаті роботи з ліквідації виявлених пошкоджень та проведено заміну аварійної ділянки теплотраси;
📌були проведені ремонтні роботи на котельній, встановлено нове обладнання.


🟢Працівниками відділу благоустрою:

📌щоденно проводиться прибирання території населених пунктів, парків та скверів;
📌встановлений новий паркан у парку Слави смт Покотилівка.

🔵Працівники місцевого ЖКГ продовжували підтримувати чистоту в населених пунктах громади, виїжджали на роботи з очищення територій від сміття та вивіз твердих побутових відходів.

🙏Ми щиро вдячні цим людям, бо розуміємо, що в умовах війни без їхньої сумлінної праці не буде води, світла, газу, тепла та чистих вулиць.

Все буде Україна

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше