Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні  споживачі послуг з централізованого водопостачання та водовідведення Височанської селищної ради!

Оголошення
06.04.2022

З 24 лютого 2022 року, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», в Україні введено режим воєнного стану.

Звертаємо Вашу увагу, що навіть за таких умов комунальне підприємство «Тепловодопостачання Височанської селищної ради» працює у штатному режимі.

 Нажаль, у зв’язку з відсутністю технічної можливості друку паперового розрахункового документу (квитанції) на оплату наданих послуг за попередній місяць (березень) та наступні за ним, квитанції тимчасово не будуть надаватися споживачам Височанської громади.

Доводимо до Вашого відома, що оплату за спожиті послуги можливо здійснювати дистанційно, через термінали самообслуговування, через платіжні системи онлайн, за допомогою інтернет послуг «Приват 24» та у відділенні
АТ «Укрпошти».

З питань нарахування оплати за надані послуги споживачі
Височанської селищної ради можуть дізнатись, зателефонувавши
контролерам відповідного населеного пункту або на мобільний додаток «Viber» згідно з телефонним номерам зазначеним нижче:

-для мешканців сел. Бабаї : «Viber» - (095) 890 - 22 – 28;

-для мешканців сел. Високий: «Viber» - (063) 242 - 29 - 10;

-для мешканців сел. Покотилівка: «Viber» - (095) 490 - 22 – 29

(з 09-00 до 12-00 години  понеділок-п’ятниця). 

Звертаємо увагу споживачів на те, що з питань нарахування
заборгованості за попередні періоди, Вам необхідно буде звернутись до відділу збуту на підприємство після закінчення режиму воєнного стану.

Також варто зазначити, що оплата за надані послуги здійснюється
споживачем за фактично використані обсяги (об’єми).

Наголошуємо: при оплаті  послуги вказувати повну інформацію про споживааі, який здійснює сплату (а саме: особовий  рахунок, прізвище споживача та адресу), для коректного зарахування Вашої оплати саме на Ваш особовий рахунок.

Будьте уважні при внесенні даних – здійснюйте оплату коректно!

Дякуємо за співпрацю та розуміння!  Бажаємо миру та добробуту!

З повагою,

адміністрація КП «ТВСР»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше