Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці та гості Височанської громади! Щиро вітаю вас з Днем Української Державності!

Привітання
28.07.2022

Шановні мешканці та гості Височанської громади!
Щиро вітаю вас з Днем Української Державності!

Зміст Державності має доволі широке значення. Це - коріння держави, величезний пласт матеріально-духовної спадщини. Ми є нащадками Київської Русі, Запорізької Січі та Гетьманщини, які тривалий час формували українську націю, розвивали національну свідомість.

Сьогодні треба ще раз замислитися про те, що нам дала українська земля, та вшанувати героїв, які віддали за неї свої життя у різні періоди понад тисячолітній історії українського державотворення. Ми повинні рухатись вперед: до процвітання та створення могутньої європейської держави, а головне - до Перемоги!

Дякуємо нашим мужнім воїнам, які зараз боронять нашу країну, і всім тим, хто докладає зусиль для Перемоги на різних фронтах.

Від щирого серця хочу побажати всім здоров’я, добра, щедрої долі, сил і наснаги в усіх ваших справах, а головне - миру! В ім’я незалежної, демократичної, процвітаючої України.

Разом до Перемоги!
Все буде Україна!🇺🇦

Височанський селищний голова
Олександр МОРОЗ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше