Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЕРПНЕВА ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ: «Освіта Височанської селищної ради в умовах війни. Виклики сьогодення»

Новина
31.08.2022

 29.08.2022 у приміщенні КЗ «Покотилівський ліцей «Промінь» відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Височанської селищної ради «Освіта Височанської селищної ради в умовах війни. Виклики сьогодення».
У роботі конференції взяли участь:
📌Олександр Васильович Мороз, Височанський селищний голова;
📌Тетяна Сергіївна Мельник, секретар Височанської селищної ради;
📌Яна Олександрівна Іщенко, заступник голови Височанської селищної ради з питань фінансів та бюджету;
📌В’ячеслав Валерійович Богатий, староста Покотилівського старостинського округу;
📌Анатолій Сергійович Червоний, начальник Відділу освіти Височанської селищної ради;
📌Алла Михайлівна Косточка, директор КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ»;
📌Ніна Василівна Кунченко, голова Височанської організації профспілки працівників освіти і науки України;
📌Федір Григорович Купченко, заступник начальника управління-начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ізюмського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області, полковник служби цивільного захисту;
📌Вікторія Миколаївна Дємочко, голова постійної комісії з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення Височанської селищної ради;
📌директори та заступники директорів закладів освіти Височанської територіальної громади;
📌представники батьківської громадськості.

📚Височанський селищний голова Олександр МОРОЗ у своєму виступі інформував педагогічну та батьківську громадськість про покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, здійснення ремонтних робіт у закладах, що є пріоритетом у роботі Височанської селищної ради. Наголосив на заходах, до яких готується селищна рада у разі погіршення безпечної ситуації для мешканців громади.

📚Про оновлені форми роботи з учнівською молоддю, розвиток компетенцій в умовах воєнного стану було зазначено у пролонгованому виступі начальника Відділу освіти Анатолія Червоного.

📚З досвідом роботи в умовах дистанційного навчання поділилися директор КЗ «Височанський ЗДО» Олена Гриценко, директор КЗ «Покотилівський ліцей «Промінь» Тетяна Хіменко, директор КЗ «Центр позашкільної освіти «Джерело» Катерина Влащенко.

📚З вітальним словом до освітян звернулася Ніна Кунченко, голова Височанської організації профспілки працівників освіти і науки.

📚Представник ДСНС Федір Купченко проінформував присутніх про правила поведінки мешканців під час небезпеки та сигналів тривоги.

‼️З 1 вересня освітній процес у Височанській селищній раді розпочнеться для 2454 учнів закладів загальної середньої освіти, 626 вихованців закладів дошкільної освіти, 450 учнів Центру позашкільної освіти «Джерело».

Разом ми – Україна!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше