Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щоденне життя в громаді

Інформація
05.04.2022

У Височанській громаді продовжується регулярна  робота з надання гуманітарної допомоги мешканцям. Вчора, 04 квітня, в смт Бабаї та сел. Затишне численні місцеві мешканці та вимушені переселенці отримали курятину, картоплю, хліб. Окрім цього, більше 230 сімей отримали  дитяче харчування та засоби особистої гігієни для своєї малечі. Мешканці смт Високий, селища Нова Березівка за минулу добу отримали понад 200 пакунків адресної гуманітарної допомоги з продуктами харчування та дитячими засобами. В смт Покотилівка було роздано відповідно до списків більше 100 сформованих пакетів гуманітарної допомоги для незахищених верств населення. Продовжується робота по наданню адресної допомоги. А також видача продуктів та необхідних засобів для родин з малечею.

Не зупиняється активна робота комунальних підприємств в громаді. Вчора працівниками КП "Тепловодопостачання Височанської селищної ради" проведено роботи з заміни трубопроводу в поліклініці селища Бабаї. В селищі Покотилівка комунальниками вивезено сміття після прибирання на території колишньої лікарні. В селищі Високий комунальним підприємством відновлено вивіз твердих побутових відходів.

За минулу добу було встановлено факт хуліганських дій на території Покотилівського старостинсьго округу, на що було подано заяву до правоохоронних органів.

В Височанській громаді продовжується робота з реєстрації внутрішньо переміщених осіб.

Окрема подяка небайдужим мешканцям нашої громади. Завдяки їм та працівникам відділу благоустрою на вихідних прибрано парк по вулиці Українська в селищі Високий та за ініціативою активних мешканців в селищі Бабаї територія навколо стадіону, а напередодні  - територія навколо ставка Гайдучка. В селищі Покотилівка прибрана територія парку Слави, дитячий майданчик «Мрія», висаджені молоді деревця. Іде весна, і так хочеться чистоти і порядку!

Крокуємо разом вперед до перемоги!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше