Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рука допомоги від Handicap International

Новина
27.01.2024

Зима - час, коли холод та погіршення погодних умов стають важким випробуванням для багатьох. Особливо це стосується тих, хто опинився в складних життєвих обставинах.

 26 січня 2024 року до КУ "Центр надання соціальних послуг Височанської селищної ради" завітали не просто гості, а друзі і благодійники - представники міжнародної організації "Handicap International". Метою приїзду стала передача важливої допомоги - продуктових наборів від Благодійного Фонду "МИРНЕ NEBO ХАРКОВА" для подопічних відділення соціальної допомоги за місцем проживання.

Ці набори  - не просто продукти, а реальна турбота та увага, невід'ємна ланка в ланцюгу зусиль громади та міжнародних благодійників у створенні комфортних теплих умов для людей, які потребують особливої уваги.

Висловлюємо щиру подяку представникам "Handicap International" за їхню допомогу. Сподіваємось на подальшу успішну співпрацю.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше