Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Днем Святого Миколая вихованців Комунального закладу "Обласний спеціалізований будинок дитини "Зелений Гай"

Новина
16.12.2021

Сьогодні, 16 грудня, напередодні найочікуванішого свята дітлахів, Дня Святого Миколая, Височанський селищний голова Олександр Мороз, перший заступник голови Іван Михайличенко, заступник голови з питань бюджету та фінансів Яна Іщенко разом з головою Харківської районної державної адміністрації Юрієм Раїною та головою Харківської районної ради Володимиром Кацубою відвідали новозбудований корпус КЗОЗ «Обласний спеціалізований будинок дитини «Зелений Гай». 

На сьогоднішній день  в будинку дитини перебуває 49 дітей віком до 7 років (32 дитини-вихованця та 17 дітей знаходяться на реабілітації за заявою батьків). В новому корпусі закладу відкрито та працює 3 дитячі групи.

У подарунок від Височанської селищної ради дітки отримали фрукти. Від керівників району- фруктове пюре, соки, памперси та тест-смужки до глюкометра. 


Всі небайдужі до дитячої долі можуть долучитися до привітання в передсвяткові дні й запропонувати свою допомогу (директор – Титаренко Ігор Олександрович; адреса закладу: Харківська область, Харківський район, смт Високий, вул. Поштова, 11, тел.: +380577464651, +380577464937, +380577465988).


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше