Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Привітання
09.11.2021

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови, згідно з Указом Президента від 30.12.2013 № 717/2013 «Про додаткові заходи щодо державної підтримки культури та мистецтва в Україні».

Вітаємо з професійним святом усіх працівників Відділу культури молоді та спорту Височанської селищної ради, а також всіх тих, хто присвятив себе культурній справі, тих, хто продовжує зберігати, розвивати та відроджувати духовні скарби нашого народу.

Висловлюємо подяку всім працівникам закладів культури, бібліотек, музеїв, мистецьких навчальних закладів, учасникам творчих колективів за вашу працю. Творчих вам здобутків, миру, міцного здоров'я, любові та злагоди, втілення творчих ідей. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше