Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Покотилівський ліцей "Промінь" святкує свій ювілей

Подія
10.12.2021

Сьогодні, 10 грудня, свій ювілей святкує Покотилівський ліцей "Промінь". Побудовано нове основне приміщення навчального заклад у 1961 році. На сьогоднішній день під керівництвом директора ліцею Хименко Тетяни Олексіївни тут працює 63 вчителі різних квалафікаційних категорій. У навчальному закладі відкрито 31 клас у яких навчається 783 учні.

Привітати з 60-річчам закладу завітали Перший заступник Височанського селищного голови Іван Михайличенко, заступник голови з питань бюджету та фінансів Яна Іщенко, староста Покотилівського старостинського округу В'ячеслав Богатий. Винуватці свята отримали на день народження бажаний подарунок - акустичну систему.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше