Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПИШАЄМОСЯ!

Новина
11.08.2022

🔹🔸Нещодавно до КЗ «ВИСОЧАНСЬКА ШКОЛА МИСТЕЦТВ» прийшли нагороди учням, які брали участь у Всеукраїнському конкурсі "Українець та Україночка 2022", що був присвячений Дню молодi та Дню Конституцiї. Дуже цiкавим та плiдним вiн виявився для учнiв та їх викладача Гриценко Олександри Едуардiвни.

🎼Всi учасники отримали Дипломи зi своїм особистим фото у номінаціі «ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ЖАНР».

🎼У цьому конкурсi було вiдкрито голосування на приз ГЛЯДАЦЬКИХ СИМПАТIЙ, в якому перемiг учень нашої школи — Качмар Богдан (8 клас).

🎼Радiли також з результатiв оцiнювання журi, серед яких були провiднi викладачi та дiячи мистецтв з України та Польщі. Журі дуже високо визнало роботу дiтей — вищу нагороду - ГРАН-ПРI - отримали зразу двоє наших учнів — Качмар Богдан ( 8 клас) та Мельник Полiна (7клас).

🎼Мусієнко Iван (1 рік навчання) отримав Диплом II ступеню, а Улезкіна Марія (7клас) та Миргород Поліна (1 рік навчання) — Дипломи Лауреатiв III ступеню.

Викладач — Гриценко Олександра Едуардiвна — отримала Подяку та Кубок фестивалю : "За вагомий внесок у вiдродженні України"🇺🇦.

Діти - наше майбутнє!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше