Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підприємства, установи та організації Харківщини запрошують долучатися до участі у європейській природоохоронній програмі LIFE

Новина
21.09.2022

24 червня поточного року між Україною та Європейським Союзом було підписано Угоду про приєднання України до європейської природоохоронної програми LIFE. Тепер кожне підприємство, установа чи організація може до неї долучитися. Програма LIFE – фінансова підтримка Євросоюзу, яка дозволяє реалізовувати проєкти у напрямках циркулярної економіки та якості життя (серед іншого включає заходи, спрямовані на покращення якості повітря, ефективного управління ресурсами, управління відходами/водними ресурсами; зменшення використання небезпечних речовин; зниження шуму), природи та біорізноманіття, пом’якшення змін клімату, а також переходу до альтернативних джерел енергії.
Програма розрахована на 2021-2027 роки з загальним бюджетом 5,4 млрд євро.
Проєкти на конкурсний відбір можуть подавати юридичні особи будь-якої форми власності (органи місцевого самоврядування, центральні та територіальні ОВВ, установи державної, комунальної чи приватної форми власності, прибуткові чи неприбуткові, громадські організації) тощо. Проєктна заявка для участі в конкурсі може подаватися як одноосібно, так і спільно з партнерами.
На поточний рік оголошено 34 конкурсні пропозиції, інформація про які доступна за посиланням: https://cutt.ly/fXlb8iI.
Європейським виконавчим агентством з клімату, інфраструктури та навколишнього середовища (CINEA) проведено онлайн-семінар щодо процедури подання заявок, теми, строків (на даному етапі), термінів виконання, фінансування проєктів, з яким можна ознайомитися за посиланням: https://mepr.gov.ua/news/39468.html.
ІДодаткову інформацію про програму можна дізнатися на сайті Європейської комісії за посиланням:
https://cinea.ec.europa.eu/programmes/life/life-calls-proposals_en.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше