Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про конкурс на визначення опорного закладу освіти

Оголошення
25.05.2022

Відділ освіти Височанської селищної ради оголошує про проведення конкурсного відбору на визначення опорного закладу освіти Височанської селищної ради (далі – Конкурс).

Конкурс  проводиться відповідно до Положення про опорний заклад освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 року  №532 «Про затвердження положення про опорний заклад освіти», на виконання рішення ХVІІ сесії Височанської селищної ради VІІІ скликання від 18 лютого 2022 року  «Про затвердження Положення про умови проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Височанської селищної ради  Харківського району Харківської області та затвердження складу конкурсної комісії».

До участі у Конкурсі запрошуються заклади загальної середньої освіти, які знаходяться на території Височанської селищної ради.

Конкурс проводиться у два етапи:

- І етап – підготовчий, подання заявок закладами загальної середньої освіти на участь у конкурсі;

- ІІ етап – основний, визначення протягом 5 днів переможців конкурсу.

Рішення про проведення конкурсу приймає уповноважений орган – Відділ освіти Височанської селищної ради.

Учасниками конкурсу є заклади загальної середньої освіти Височанської селищної ради, які мають в своїх закладах освіти не менше 200 учнів.

Для участі у І етапі закладам освіти необхідно подати до конкурсної комісії такі документи:

1) заявка;

2) стратегія розвитку закладу освіти (до 10 сторінок) на наступні 3 роки, яка містить інформацію відповідно до критеріїв оцінювання.

3) опис інвестиційних потреб  закладу (придбання шкільних автобусів для перевезення учнів, оснащення навчальних кабінетів, придбання мультимедійного обладнання, встановлення мережі Wi-Fi з безкоштовним (безпечним) доступом, заходи з енергозбереження, ремонт приміщень, професійний розвиток педагогів тощо).

Конкурсні матеріали оформлюються в одному примірнику комп’ютерним набором, кегель 14, інтервал 1. Обов’язково додається електронна версія у текстовому редакторі Word.

Документи подаються до конкурсної комісії з  26.05.2022 по  08.06.2022 (9.30 – 15.00 години), за адресою: Харківська область, Харківський район, смт Високий, вул. Бульварна, 12, каб. № 3.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше