Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Найщасливіший час на світі – коли ми ще діти

Новина
02.06.2024

1 червня 2024 року у КЗ "Публічна бібліотека Височанської селищної ради Харківського району" для маленьких читачів відбулося свято «Щаслива мить дитинства» .

Подія зібрала численних гостей, серед яких були Височанський селищний голова Олександр Мороз, перший заступник голови Іван Михайличенко, Герой України генерал-лейтенант Володимир Яблонський, депутати, батьки.

Свято розпочалося з привітальних слів від друзів бібліотеки, які висловили свою підтримку та подяку всім, хто активно співпрацює з бібліотекою, відзначили важливість таких заходів для розвитку молодого покоління.

Діти підготували концертну програму, яка вразила гостей своєю різноманітністю та талановитістю виконавців. Музичні номери, вистава, пісні та танці створили неповторну сонячну щасливу атмосферу . Особливу увагу привернули виступи груп «Файні Височани» та «Височанські янголята», керівником яких є Алеся Радишевська.

Селищний голова Олександр Мороз вручив подарункові набори та подяки не тільки учасникам цих гуртів, а й дітям, які активно співпрацюють з бібліотекою.

Також подарунки від селищної ради та спонсорів отримав кожен маленький читач, що додало ще більше радості цьому святковому дню. А яке свято без смаколиків? Для всіх дітлахів було організовано солодкий стіл з різноманітними ласощами.

Захід «Щаслива мить дитинства» стало чудовою нагодою для всіх присутніх ще раз згадати про важливість дитинства, яке уособлює радість, тепло та любов. Бібліотека, як завжди, стала місцем, де діти можуть не лише читати, але й отримувати позитивні емоції та підтримку.

Бажаємо всім дітям нашої громади щасливого дитинства та мирного неба над головою! Разом ми - Україна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше