Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ll сесія VIII скликання Височанської громади

Сесія
24.12.2020

Сьогодні відбулася ll сесія VIII скликання Височанської громади.
Були розглянуті питання про створення відділу освіти, фінансового відділу, створення служби дітей та молоді, відділу культури, молоді та спорту, був затверджений ряд положень.

Серед розглянутих питань було прийнято рішення про положення щодо Височанської молодіжної ради. Тепер цікаво, як вона буде народжуватися у дії. Сесія відбувалася близько 5 годин, виникали спірні питання, звучали різні точки зору.

Частина сесії на ютубі:
https://www.youtube.com/watch?v=19dch5aRHTs

Дякуємо за активну позицію деяких депутатів та професійний навик проведення сесій нашого селищного голови. Щодо деяких непорозумінь - це нормальна частина процесу синхронізації нової команди. Але хотілося б призивати склад ради до більшого взаєморозуміння, конструктивізму та глибшого занурення у нормативно-правову базу, що стосується питань, які розглядаються на засіданнях сесій.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше