Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація від КНП "Центр первинної медичної допомоги №1 Харківського району"

Інформація
07.08.2022

Шановні відвідувачі, КНП "Центр первинної медичної допомоги №1 Харківського району" турбується про кожного пацієнта, тож повідомляємо Вам важливу інформацію!

Наш Центр надає можливість взяти у тимчасове користування: ходунки, милиці підлокітні (ліктьові) та інвалідні візки,якщо у Вас, або у Ваших рідних, є нагальна потреба в допоміжних засобах пересування.

Допоміжні засоби пересування були надані в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини та Благодійного фонду "Національна агенція гуманітарної допомоги "Здорові".

Деталі Ви можете дізнатись у Вашого сімейного лікаря або номером телефону нашого call-центру:
📲0950001477;
📲0970001477

📸Фото для прикладу із мережі інтернет

https://www.facebook.com/105205140834514/posts/pfbid02FFPHvzpcEeFLYxCKmnWBdQ3CRtRWpqzmgDe3vCrJSNmRhFZnfXaejAwCiAdRtp2Gl/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше