Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ІФОРМАЦІЯ ДЛЯ АГРОВИРОБНИКІВ: ПРО ПЕРЕВАГИ РЕЄСТРАЦІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ ОТРИМАННЯ ПІДТРИМКИ ЧЕРЕЗ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР

Новина
02.09.2022

ІФОРМАЦІЯ ДЛЯ АГРОВИРОБНИКІВ:
ПРО ПЕРЕВАГИ РЕЄСТРАЦІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ ОТРИМАННЯ ПІДТРИМКИ ЧЕРЕЗ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР

📍12 серпня 2022 року Міністерство аграрної політики та продовольства України відкрило для реєстрації єдину онлайн платформу для підтримки агровиробників - Державний аграрний реєстр або ДАР (dar.gov.ua)

📍ДАР працює подібно до реєстрів сільгоспвиробників, які існують у всіх країнах – членах ЄС. Виробники сільськогосподарської продукції, зареєстровані в ДАР, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових субсидованих кредитних програм, а також технічної та гуманітарної допомоги від ЕС та інших міжнародних донорів.

📍Починаючи з 1-го вересня 2022 року у ДАР відкривається прийом заявок в рамках нової програми допомоги малим арговиробникам на загальну суму понад 1.5 млрд грн.

📍Наразі Мінагрополітики за підтримки ЄС, Світового банку, програми USAID AGRO у співпраці з об’єднаннями ОМС та аграрними асоціаціями впроваджує інформаційно освітню кампанію з інформування агровиробників та громад про переваги та порядок реєстрації у Державному аграрному реєстрі.

📍Завантажити наявні інформаційні матеріали про ДАР можно за посиланням:https//cut.ly/RXWJA4M.

‼️ У разі виникнення запитань звертатися до відповідального експерта Світового банку Сергія Замідри: ☎️0967999080, zamidra@gmail.com‼️.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше