Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гуманітарна допомога

Інформація
13.03.2022
 
Керівництво селищної ради, депутати, волонтери, активісти, небайдужі мешканці 19-й день поспіль надають гуманітарну допомогу в різні куточки нашої громади.
Зверніть увагу, що адресна допомога надається лише одиноким людям похилого віку, інвалідам та людям, які з поважних причин не мають змоги вистояти в чергах, одиноким матерям, які не можуть залишити своїх дітей вдома.
Кожного дня силами волонтерів, депутатського корпусу, працівників селищної ради в населених пунктах нашої громади роздають продукти харчування, медикаменти, дитяче харчування підгузки. Кожна гуманітарна допомога доставляється в громаду долаючи багато перешкод та прикладаючи багато зусиль. Сьогодні в 4 населених пунктах нашої громади роздано близько 4000 буханок хлібу від селищної ради. Люди мали змогу отримати куряче м'ясо, яке нам допоміг доставити активний місцевий мешканець, волонтер.
Першочергово безкоштовна гуманітарна допомога надається соціально незахищеним верствам населення.
Просимо всіх - допомогайте один одному!
Ми разом!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше