Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Головне управління ДСНС України у Харківській області закликає підтримувати новорічні традиції без шкоди нашому багатству - прекрасній українській природі

Новина
21.12.2022

⏺Скоро новорічні свята, але у всіх нас – українців, настрій зовсім не святковий. Адже його разом зі спокійним мирним життям вкрала росія.

⏺Масові гуляння не на часі, коли від російських ракет гинуть наші мирні громадяни. Але життя триває! І ми знаємо, що дехто з вас не уявляє зустріч нового 2023 року без ялинки.

⏺Щиро сподіваємося, що ви відповідально віднеслися до вибору зеленої красуні, адже саме в передноворічний час під сокирами зникають не окремі сосни та ялини, а цілі квартали лісу. А потім, після свят, їх викинуть на смітник.

❕Закликаємо підтримувати новорічні традиції без шкоди нашому багатству - прекрасній українській природі:

🌲Купуйте сертифіковані ялинки! Це дає гарантію, що на виручені гроші працівники лісгоспів будуть садити нові дерева.

🌲На заміну живої оберіть штучну зелену красуню. Більшість із них не поступаються своєю красою.

🌲Придбайте ялину у вазоні для подальшого висадження.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше