Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє:

Інформація
18.05.2023

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що Законом України від 15 березня 2022 року  2120-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» внесені зміни до Кодексу, зокрема,   підрозд. 1 розд. XX «Перехідні положення» Кодексу доповнено новим п. 21.

Так, п. 21 підрозд. 1 розд. XX «Перехідні положення» Кодексу встановлено, що за результатами 2022 року при реалізації права на податкову знижку відповідно до положень ст. 166 Кодексу до податкової знижки платника ПДФО у звітному податковому році включаються суми коштів або вартість майна, перерахованих (переданих) платником податку у вигляді пожертвувань або благодійних внесків неприбутковим організаціям, які на дату перерахування (передачі) таких коштів та майна відповідали умовам, визначеним п. 133.4 ст. 133 Кодексу, у розмірі, що не перевищує   16 відс. суми його загального оподатковуваного доходу такого звітного року.

 

Новини на цю ж тему

Головне управління ДПС у Харківській області інформує:

Чи переноситься термін подання заяви щодо обрання спрощеної системи оподаткування третьої групи для новостворених ФОП, якщо 10-ий день з дня державної реєстрації припадає на святковий або вихідний день?
Інформація
18.05.2023

Повідомлення  про оприлюднення проекту регуляторного

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту проекту рішення Височанської селищної  ради «Про встановлення ставок єдиного податку на території Височанської селищної ради на 2022 рік»
Повідомлення
24.05.2021

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту проекту рішення  Височанської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Височанської селищної ради»
Повідомлення
24.05.2021

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення  Височанської селищної  ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати  земельного податку   на території  Височанської селищної ради»
Повідомлення
24.05.2021

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення Височанської селищної ради «Про встановлення ставок туристичного збору на території Височанської селищної ради ради»
Повідомлення
24.05.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше