Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Головне управління Державної міграційної служби України інформує

Інформація
14.01.2022

Змінюється вартість оформлення біометричних документів громадянина України!

З 1 січня 2022 року Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» через підвищення цін на сировину та матеріали змінює вартість бланків окремих біометричних документів. У зв’язку з цим зросла загальна вартість оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Таким чином, оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) та обмін паспорта громадянина України (у формі картки) крім оформлення паспорта громадянина України вперше, з дня оформлення заяви-анкети у строк:

- до 20 робочих днів – становить 372 грн. (126 грн. – вартість адмінпослуги та 246 грн. – вартість бланка);

- до 10 робочих днів – становить 498 грн. (252 грн. – вартість адмінпослуги та 246 грн. – вартість бланка).

Оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) та обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон з дня оформлення заяви-анкети у строк:

- до 20 робочих днів – становить 733 грн. (352 грн. – вартість адмінпослуги та 381 грн. – вартість бланка);

- до 7 робочих днів та до 3 робочих днів у разі наявності підстав – становить 1085 грн. (704 грн. – вартість адмінпослуги та 381 грн. – вартість бланка).

Звертаємо Вашу увагу на те, що громадяни України, які здійснили оплату адміністративних послуг та подали заяви для оформлення документів до 31.12.2021, отримають документи за старою ціною.

Ті ж особи, які здійснили оплату адміністративних послуг до 31.12.2021, але заяву для оформлення документів ще не подавали, матимуть можливість здійснити доплату за тарифами, що діятимуть на момент подачі відповідних заяв.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше