Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Футбол – це більше ніж спорт!

Новина
28.08.2022

Сьогодні у смт Високий пройшов Турнір з футболу, присвячений пам'яті Віктора Миколайовича Журавля, футбольному гравцю та тренеру, людині, з ім’ям якої пов’язані найбільші досягнення у футбольній історії смт Високий.
За право отримати кубок змагалися дві команди ФК " ВИСОКИЙ" та " ПАРТИЗАН"( смт Покотилівка).

Відкрив турнір Височанський селищний голова Олександр Мороз.
Привітали учасників турніру почесні гості:
📌керівник апарату Харківської обласної ради Оксана Малишева,
📌Почесний громадянин Харківського району Олександр Нечипоренко,
📌майстер спорту зі швидкісного бігу, багаторазовий призер чемпіонату України, переможець кубка України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Микола Приз.

Також були присутні:
📌депутат Харківської обласної ради Наталія Плотнік,
📌голова правління волейболу Харківського району Володимир Шмаков,
📌староста Покотилівського старостинського округу Височанської селищної ради В'ячеслав Богатий,
📌ветерани футбольної команди "Спартак " смт Високий: Терзян Карен, Кукуюк Олександр (капітан), воротар Ситник Валерій.

Матч відбувся у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м'ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від гри.

⚽️Рахунок гри 5:3 на користь команди ФК «ВИСОКИЙ», яка і отримала головний приз – кубок турніру🏆. Також були нагороджені призами та грамотами кращі гравці обох команд.

Ще раз зазначимо, що розвиток фізичної культури і спорту серед дітей та молоді, популяризація здорового способу життя є пріоритетним у Височанській громаді.

Разом ми Україна!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше