Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги землевласників (землекористувачів)

Оголошення
01.02.2022

«Смарагдове джерело» - регіональний ландшафтний парк, метою створення  якого є збереження своєрідної природної місцевості у передмісті м. Харкова, в т.ч. заплави правої притоки р. Сів. Донець – р. Уди у Північно-Східному регіоні України.

Територія пропонованого РЛП знаходиться у приміській зоні обласного центру, міста-мільйонника Харкова, і включає низку населених пунктів з високою щільністю населення (смт. Бабаї, с.Хорошеве, с. Васищеве, с.Жихор, с. Верхня Озеряна, с. Нижня Озеряна, с. Червона Поляна).

У зв’язку з тим, що земельні ділянки запропонованого РЛП «Смарагдове джерело» знаходяться за межами населених пунктів на території Височанської селищної ради, відповідно до доданого графічного матеріалу, але дані про які відсутні у Державному земельному кадастрі, просимо всіх землевласників (землекористувачів) звернутись до селищної ради з наданням документів, що підтверджують право власності (користування) запроектованими земельними ділянками (Державний акт на землю, Державний акт на право постійного користування, Сертифікат з земельну частку (пай) тощо).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше