Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Державна міграційна служба України повідомляє:

Новина
14.11.2022

Державна міграційна служба України повідомляє:

‼️Від 14 листопада починає діяти урядова постанова, яка дозволить українцям, які з різних причин перебувають за межами своєї країни без документів, оформити необхідне посвідчення для повернення віддалено, — Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець

Посвідчення особи на повернення до України дозволить українцям у росії виїхати через треті країни, зокрема, Естонію, Латвію, Литву, Грузію.

❗️ Тож органи ДМС оформлюватимуть посвідчення в Україні й передаватимуть його особі, яка цього потребує. Звернутися щодо підготовки посвідчення можуть:

➖один з батьків або інший законний представник особи віком до 18 років;
➖подружжя;
➖повнолітні діти;
➖рідні брати/сестри;

Посвідчення можуть оформити й на підставі офіційного звернення Мінреінтеграції (гаряча лінія 1548). Терміни його виконання — до 5-ти днів. Термін дії — до 3-ох місяців.

Таке посвідчення оформляється за зверненням до територіального органу ДМС.

▶️Список відділень можете знайти тут: https://cutt.ly/cMcqFsJ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше