Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Безпека дорожнього руху – один з головних пріоритетів нашої роботи у 2022 році. О. Синєгубов

Інформація
12.01.2022
Доручив Службі автомобільних доріг у Харківській області, ДП «Дороги Харківщини», Управлінню патрульної поліції надавати оперативну інформацію профільним управлінням обладміністрації щодо стану безпеки на дорогах області: де найчастіше виникають дорожньо-транспортні пригоди та їх причини.
Треба підвищити увагу до регіональної Програми безпеки дорожнього руху на Харківщині. Її ухвалили в грудні 2021 року. Але щоб вона була дієвою не лише на папері, на основі зібраної аналітики в межах програми маємо зробити наступне: посилити контроль за безпекою руху, передбачити фінансування на придбання «автомобілів-фантомів», або камер автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, швидкісного режиму тощо.
Цього року продовжимо відновлювати дороги у межах Програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше