Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

35-ті роковини трагедії. Сьогодні день пам'яті про аварію на Чорнобильській АЕС.

Захід
26.04.2021

Кожного року, 26 квітня, Україна й увесь світ згадує Чорнобильську катастрофу. Аварія на ЧАЕС є найбільшою техногенною катастрофою за всю історію ядерної енергетики в світі. 

У Височанській громаді, в селищах Високий, Покотилівка, Бабаї, з нагоди 35-х роковин трагедії на ЧАЕС пройшли меморіальні заходи, учасники яких хвилиною мовчання вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та жертв тієї катастрофи. Перший заступник голови Височанської селищної ради Іван Михайличенко, староста Покотилівського старостинського округу Вячеслав Богатий, начальник відділу культури, молоді та спорту Людмила Чечіна поклали квіти до пам'ятних знаків та вручили грамоти ліквідаторам наслідків ЧАЕС від голови Харківської районної державної адміністрації Юрія Раїни та голови Харківської районної ради Володимира Кацуби. 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше