Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

29 січня виповнюється 105 років, як відбувся бій під Крутами.

Новина
29.01.2023

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.

Тоді, 105 років тому, українські вояки й добровольці зупинили на кілька днів наступ більшовиків на Київ. У той час в Бересті тривали переговори між Українською Народною Республікою та країнами Четверного союзу щодо мирного договору.
9 лютого 1918 року його підписали. Цей документ визнав незалежність Української Народної Республіки і став підставою для надання військової допомоги Україні у відбитті російської агресії.

Сьогодні українці гідно дають відсіч ворогу та б'ються за народ та свою країну!
Слава Україні! Героям слава!🇺🇦

https://uinp.gov.ua/informaciyni-materialy/vchytelyam/metodychni-rekomendaciyi/biy-za-maybutnye-informaciyni-materialy-do-dnya-pamyati-geroyiv-krut-2023

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше