Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Затверджено зміни до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих

Новина
02.03.2023


Наказом (https://www.minre.gov.ua/doc/doc/108) Мінреінтеграції від 20 лютого 2023 року № 56 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.

▪️Вказаний перелік був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється. На його основі, зокрема, внутрішньо переміщеним особам здійснюються виплати.

▪️Зміни до цього Переліку вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

▪️Таким чином, до оновленого переліку (https://www.minre.gov.ua/sites/default/files/field/docs/3_perelik_zatverdzhenyy_nakazom_56_iz_zminamy.pdf) територій можливих та активних бойових дій увійшли населені пункти в Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській, Запорізькій і Луганській областях.

❗️Нагадаємо, що право на виплати мають особи, які виїхали з населених пунктів, що включені до переліку як території:

🟢 можливих бойових дій,

🟢активних бойових дій,

🟢тимчасово окуповані російською федерацією, на яких не визначена дата завершення бойових дій (дата припинення можливості бойових дій) або тимчасової окупації рф.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше