Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрацювала нова онлайн-платформа з фінансової грамотності від Національного банку України

Новина
10.09.2023

НБУ презентував сайт із фінансової грамотності «Гаразд». (https://harazd.bank.gov.ua/) Це безкоштовна онлайн-платформа, завдяки якій можна здобути достатній рівень фінансових знань.

На сайті є реальні рішення, що знадобляться у повсякденному житті: від алгоритму дій щодо оформлення депозиту чи кредиту до порад із планування власного бюджету та фінансового виховання дітей.

Сайт складається із шести розділів: «Гроші», «Фінансове планування», «Депозити», «Кредити», «Шахрайство» і «Страхування». А також має 170 статей. Кількість публікацій та рубрик зростатиме.

Пройти тест на визначення рівня фінансової грамотності й дізнатися більше можна за посиланням. (https://harazd.bank.gov.ua/tests/test/general-test)

📲Мінреінтеграції (https://t.me/minre_ua)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше