Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Які рахунки за розподіл газу отримують мешканці Харківської області у липні 2023 року

Новина
18.07.2023

Відповідно до Постанови НКРЕКП від 28.06.2023 № 1131, з 01 липня 2023 року розподіл природного газу на території Харківської області забезпечує Харківська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» замість АТ «Харківгаз»

Рахунки за розподіл газу, що отримають споживачі у липні та які необхідно сплатити у зручний для споживача спосіб:

• Від АТ «Харківгаз» - за наявності боргу у споживача – рахунок на оплату заборгованості за розподіл газу, що утворилась до 01.07.2023р.

• Від Харківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» - рахунок на поточну оплату за розподіл газу у липні 2023 року. Рахунок від Харківської філії «Газмережі» надійде до споживачів разом із заявою-приєднання до умов Типового публічного договору розподілу природного газу, затвердженого НКРЕКП. Яку необхідно повернути підприємству у зручний для споживача спосіб.

Ознайомитись з умовами Типового договору розподілу природного газу можна на сайті Харківської філії «Газмережі» khgas.naftogaz.com, також договір надруковано у газеті «Слобідський край» від 06.07.2023 № 27.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше