Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ “WORLD CLEANUP DAY” 2023

Подія
13.09.2023

16 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 70 мільйонами учасників у 191 країні Світу.

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання ресурсів серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Захід  відбудеться  в  різних  форматах  в  залежності  від  можливостей  у  воєнних  реаліях: 
 - цифрове  прибирання  онлайн; 
 - прибирання   прибудинкових   територій;
 -  прибирання  територій, установ,  організацій,  закладів  освіти; 
 - сортування  вторинної  сировини  та  здача  на  перероблення. 

🔹Інші  формати  прибирання  допускаються  після  відпрацювання  заходів   безпеки   і   рекомендації   локацій   прибирання   органами   місцевого  самоврядування,  ДСНС  за  наявності  поруч  сховища  на  випадок  сигналу  тривоги, уникаючи масового скупчення учасників.

🔹Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2023 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

🔹Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.letsdoitukraine.org 

ДОЛУЧАЙСЯ!!!
Разом ми - Україна! 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше