Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Височанська селищна рада висловлює щиру подяку колективу БФ «Боротьба України» за надання для громади 2 генераторів

Новина
14.09.2023

Ці генератори дадуть змогу забезпечити приміщення соціальної служби та КЗ «Публічна бібліотека Височанської селищної ради» безперебійним електропостачанням у період тривалих відключень електроенергії.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає на допомогу. Багато кому відомо, що бібліотека у смт Високому давно стала центром дитячого розвитку та творчості. Тому надаючи допомогу, БФ «Боротьба України» подарував не просто генератор, а радість і надію дітям.
Дякуємо за підтримку та вагомий внесок у майбутнє нашої громади!

До відома: БФ «Боротьба України» розпочав свою роботу у перші дні повномасштабного вторгнення . Волонтерами фонду одночасно реалізується декілька важливих проєктів, спрямованих на забезпечення нагальних потреб військових, що тримають оборону на харківському та донецькому напрямках. Також колектив фонду постійно бере участь у діяльності дружніх благодійних організацій, надаючи допомогу найбільш незахищеним мешканцям Харкова та області.

Разом ми - Україна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше