Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Височанська громада отримала сертифікат переможця в обласному конкурсі проєктів «Разом в майбутнє»

Новина
14.12.2023

🔹Сертифікат переможця обласного конкурсу проєктів сьогодні, 14 грудня, передали в громаду керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Малишева та депутатка обласної ради Любов Канцедал.

🔹Проєкт «Сучасна медицина в Височанській громаді» передбачає впровадження новітніх медичних технологій та обладнання для поліпшення діагностики і надання якісної медичної допомоги. Серед ключових придбань – апарати для візуалізації вен та монітори контролю життєво важливих показників.

🔹Загальний обсяг бюджету проєкту склав 1 млн 485,3 тисяч гривень. Цей ініціативний крок здійснився завдяки спільній підтримці різних джерел фінансування:
• З обласного бюджету було виділено 1 млн 39,7 тисяч гривень.
• З бюджету селищної ради було залучено 345,6 тисяч гривень.
• Кошти від "ЦПМД №1 ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ" становили 100 тисяч гривень.

🔹Оксана Малишева висловила слова вдячності місцевій владі та БФ "СПІЛЬНА СПРАВА ХАРКІВ" за активну участь у конкурсі, підкреслила важливість співпраці та підтримки ініціатив, спрямованих на покращення умов життя мешканців громади та надання високоякісних медичних послуг.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше