Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вихованка артстудії "Джміль" КЗ "Палац культури та мистецтв" отримала перемогу на міжнародному конкурсі

Привітання
26.08.2023

Вітаємо!

Barbie – це новий вірусний тренд, який набирає популярності у всьому світі. Цей тренд натхненний лялькою Барбі, що стала символом жіночої краси та моди.

Класична лялька Барбі надзвичайно еволюціонувала з моменту її створення в 1959 році й протягом десятиліть ставала все більш ексклюзивною. Тепер вона представлена в пишних, мініатюрних і високих статурах, у різних відтінках шкіри та зачісках.

Артстудія "Джміль" КЗ "Палац культури та мистецтв" Височанської селищної ради слідкує за світовими новинками та бажає, щоб наші талановиті учні теж були в тренді!

Саме тому, Бондаренко Мілана взяла участь у ТРЕНДОВОМУ МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ "Barbie & Ken FEST" та отримала перемогу - Першу премію у 2 віковій категорії.
Вітаємо  Мілану Бондаренко та керівницю  Аллу Чурілову-Макаренко.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше